ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στρόβολος: Παραμένει άφαντος ο πατέρας που άρπαξε το βρέφος

Συνεχίζει τι εξετάσεις η Αστυνομία

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του πατέρα του βρέφους, ο οποίος σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, φέρεται να απήγαγε το πρωί το βρέφος του και τη μητέρα του, που εντοπίστηκαν από την Αστυνομία στην οικεία του αδελφού του και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση του ΚΥΠΕ, περί τις 10.00 το πρωί ο άνδρας που αναζητείται φέρεται να σταμάτησε όχημα που βρισκόταν σε κίνηση και στην οποία επέβαιναν η μητέρα με το παιδί τους και η μητέρα της, (γιαγιά) του βρέφους.

Υπό συνθήκες που διερευνώνται η γιαγιά του βρέφους αποβιβάστηκε από το όχημα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή. Ακολούθως ο άνδρας αποβίβασε τη μητέρα και το παιδί τους από το όχημα στο οποίο επέβαιναν, τους έβαλε στο όχημα του και τους οδήγησε στην κατοικία του αδελφού του, όπου μητέρα και παιδί εντοπίστηκαν από την Αστυνομία.

Μέχρι στιγμής κάποια από τα γεγονότα της υπόθεσης παραμένουν συγκεχυμένα και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αφού εντοπιστεί ο αναζητούμενος και ληφθούν καταθέσεις και ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X