ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στους 39 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγµένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει το Σάββατο µικρή πτώση για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές για την εποχή τιµές.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X