ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Στουπί» από το χάραμα 40χρονος στη Λάρνακα

Πόσα έδειξε ο έλεγχος αλκοόλης

Στη Λάρνακα συνελήφθη 40χρονος ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί να οδηγεί με ποσότητα αλκοόλης στο αίμα του 77μg αντί 22μg/ 100ml που είναι το ανώτατο όριο.

Όπως δήλωσε ο Υπεύθυνος Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή «γύρω στις 8.25 σήμερα το πρωί, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στην Οδό Αποστόλου Βαρνάβα στη Λάρνακα, ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος Ε/κ από τη Λάρνακα αφού οι κινήσεις του προκάλεσαν υποψίες στους αστυνομικούς».


Cyta: Εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα στις υπηρεσίες διαδικτύου


Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε στον 40χρονο η ένδειξη ήταν 48 μg και οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας όπου σε τελικό έλεγχο η ένδειξη ήταν 77μg αντί 22μg, που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο.

Το όχημα του 40χρονου κρατήθηκε στην Τροχαία Λάρνακας για να παραληφθεί αργότερα, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο.

Ο κ. Χατζηγιασεμή απηύθυνε «έκκληση στο κοινό να αποφεύγει να οδηγεί μηχανοκίνητα οχήματα μετά από κατανάλωση αλκοόλ» σημειώνοντας πως «οδήγηση και κατανάλωση αλκοόλ δεν συνάδουν, αφού ο συνδυασμός αυτός είναι κατά το πλείστον θανατηφόρος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X