ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Στον αναπνευστήρα η Υγεία

Με προσδοκία για επίλυση των προβλημάτων προσέρχονται οι κυβερνητικοί γιατροί στη συνάντηση με τον Υπουργό

Με την προσδοκία ότι τα πολλαπλά προβλήματα που ταλανίζουν τα νοσηλευτήρια μας θα τροχιοδρομηθούν για επίλυση τους, προσέρχεται σήμερα η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑΣΥΚΙ), σε συνάντηση στις 11 το πρωί με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Η συνάντηση θεωρείται κρίσιμη, δεδομένων των όσων προηγήθησαν τις προηγούμενες ημέρες μετά τον άδικο χαμό του 10χρονου μαθητή στην Λάρνακα, Σταύρου Γιωργαλλή.

"Αναμένονται πολλά, αλλά ευελπιστούμε ότι θα είναι θετικά", δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ Σωτήρης Κουμάς, ερωτηθείς σχετικά.

"Τα θέματα είναι πάρα πολλά και σήμερα είμαστε γνώστες του αντικειμένου. Αντιλαμβανόμαστε ότι πάρα πολλά από αυτά τα θέματα δεν μπορούν να επιλυθούν αύριο ή μεθαύριο. Χρειάζεται σωστός διάλογος, ανάλυση, προγραμματισμός και να αρχίσουν να εφαρμόζονται", σημείωσε.

Είπε πως "για πολλά από αυτά υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις τουλάχιστον εκ μέρους της ΠΑΣΥΚΙ εδώ και προ πολλού. Αρα μπορούμε να αρχίσουμε ένα διάλογο".

Οι εισηγήσεις μας, συμπλήρωσε, είναι γνωστές στο Υπουργείο, είναι στο χέρι και του Υπουργείου και εμάς, να ιεραρχήσουμε και να προχωρήσουμε

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X