ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο νοσοκομείο η μητέρα που «έσφαξε» τον 7χρονο στα κατεχόμενα

Την εξέτασε και ψυχίατρος

Με βρογχοπνευμονία διαγνώστηκε η παιδοκτόνος μητέρα Μπιλγκέ Λορτν Κουντουρατζί που μεταφέρθηκε σήμερα στο «κρατικό» νοσοκομείο Λευκωσίας από τις κεντρικές φυλακές όπου κρατείται για τον φόνο του 7χρονου γιου της, Ερτζιάν.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα της Γενί Ντουζέν, ο γιατρός που την εξέτασε στο νοσοκομείο ανέφερε στην εφημερίδα ότι η 36χρονη διαγνώστηκε με βρογχοπνευμονία.

Η λιποθυμία στο «δικαστήριο»

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου ανανεώθηκε για άλλες εφτά ημέρες το διάταγμα κράτησης της μητέρας του 7χρονου Ερτζιάν, σύμφωνα με την "Κίπρις Πόστασι", που σημειώνει ότι μετά την απόφαση για ανανέωση της κράτησής της η μητέρα λιποθύμησε.

Όπως αναφέρεται, ισχυρή «αστυνομική» δύναμη συνόδευε την μητέρα Μπιλγκέ Λορντ κατά την έξοδό της από το «δικαστήριο», η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της εκούσιας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τ/κ δημοσιεύματα, η μητέρα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου εξετάστηκε από ομάδα ψυχιάτρων αλλά το πόρισμα της εξέτασης δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Αναφέρεται ακόμα ότι λήφθηκαν δείγματα από τη σορό του 7χρονου αλλά και από την ίδια την μητέρα, τα οποία θα σταλούν στην Τουρκία για εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X