ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο νοσοκομείο 4 άτομα εξαιτίας τροχαίων στην Πάφο

Σοβαρά τραύματα υπέστη φοιτήτρια

Ο σοβαρός τραυματισμός τεσσάρων προσώπων, ενός 24χρονου Τ/κ, δύο γυναικών από τη Βρετανία ηλικίας 67 και 71 ετών, και μιας 21χρονης φοιτήτριας, είναι ο απολογισμός τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο Μούταλο και σήμερα τα ξημερώματα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε 24χρονος Τ/κ, ο οποίος διαμένει στο Μούταλο, με συνοδηγό την 42χρονη μητέρα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα που οδηγούσε Βρετανίδα, ηλικίας 67 ετών, με συνοδηγό 71χρονη επίσης Βρετανίδα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο 24χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος και η οδηγός και συνοδηγός του δεύτερου οχήματος.

Τα τρία πρόσωπα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου. Η 71χρονη Βρετανίδα σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει κατάγματα στέρνου, πλευρών αριστερών και δεξιών και πνευμοθώρακα. Λόγω της κατάστασης της υγείας της εισήχθη στο χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου Πάφου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η 67χρονη έφερε εκδορές στον θώρακα και ακολούθως αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε. Ελαφρούς τραυματισμούς έφερε και ο 24χρονος, ο οποίος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών επίσης πήρε εξιτήριο.

Στον 24χρονο έγινε έλεγχος αλκοτέστ με θετική ένδειξη 52 mg αντί 22mg. Ο νεαρός αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για την πρόκληση του τροχαίου και την οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλης και να αφεθεί ελεύθερος.

Σοβαρός τραυματισμός φοιτήτριας

Στο δεύτερο τροχαίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, στη 01:00 18χρονη φοιτήτρια από τη Ρωσία, μόνιμη κάτοικος Πάφου, ενώ οδηγούσε το όχημα της με συνοδηγό επίσης φοιτήτρια 21 ετών από την Ουκρανία, επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα στην Πάφο, με νότια κατεύθυνση, σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος της και αφού εκτράπηκε προς τα αριστερά, προσέκρουσε σε δύο δέντρα με αποτέλεσμα το όχημα της να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Από το τροχαίο η συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και αφού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου, διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό ότι υπέστη τραύματα στον πνευμοθώρακα και κατάγματα στην αριστερή ωμοπλάτη, κλείδα και ώμο. Ακολούθως κρατήθηκε στο χειρουργικό θάλαμο για παρακολούθηση. Η κατάσταση της σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Στην οδηγό του οχήματος, η οποία δεν τραυματίστηκε, έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη μηδέν.

Τα αίτια των δύο τροχαίων διερευνώνται.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X