ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί και τέταρτος για τα διαμάντια «μαϊμού»

Η μια σύλληψη διαδέχεται την άλλη

Για την υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η Αστυνομία προχώρησε και σε τέταρτη σύλληψη. Πρόκειται για 40χρονο, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 1.05 το μεσημέρι σήμερα, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, αφού εναντίον του εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης.

Θυμίζουμε πως χθες τη Κυριακή η Αστυνομία προχώρησε και σε τρίτη σύλληψη. Πρόκειται για 37χρονο εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης Δεύτερη σύλληψη για τις απομιμήσεις διαμαντιών

                                Πούλησε σε χρυσοχοείο στην Λάρνακα «μαϊμού» διαμάντια

 Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 28 Μαρτίου, 2018, 54χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι στις 20 Μαρτίου, 2018, τον επισκέφθηκε ένα πρόσωπο και του πώλησε τέσσερα διαμάντια για το συνολικό ποσό των €44,000. Ωστόσο μετά από εξέταση των διαμαντιών από εμπειρογνώμονα, διαπιστώθηκε ότι, πρόκειται για πολύ καλή απομίμηση διαμαντιών, η συνολική αξία των οποίων δεν υπερβαίνει τις €2,500.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθηκαν τις προηγούμενες μέρες και τέθηκαν υπό κράτηση ακόμη δυο πρόσωπα, ηλικίας 59 και 34 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X