ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Στο δικαστήριο ο 21χρονος για τον φονικό εμπρησμό στη Λευκωσία

Ποια η εμπλοκή του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγείται σήμερα ο 21χρονος συλληφθείς σε σχέση με τον εμπρησμό και την έκρηξη στο καφεστιατόριο της οδού Κωστάκη Παντελίδη στην Λευκωσία, που στοίχισε την ζωή σε μια γυναίκα 39 ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24News, ο 21χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Δευτέρα, φέρεται να είναι το άτομο που δάνεισε την μοτοσικλέτα στον ύποπτο (επίσης τελεί υπό κράτηση) που μετέφερε τον 32χρονο Σύρο στο καφεστιατόριο της οδού Κωστάκη Παντελίδη, για να θέσει την πυρκαγιά σε αυτό.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες μας ανέφεραν ότι ο 21χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι γνώριζε τον σκοπό για τον οποίο δάνειζε την μοτοσικλέτα στον άλλο ύποπτο.

Η σύλληψη

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 21 χρόνων, βάσει Δικαστικού εντάλματος, προχώρησαν χθες το απόγευμα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνου εκ προμελέτης, ανθρωποκτονίας, διάρρηξης κτιρίου και εμπρησμού, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 30 του περασμένου Ιανουαρίου, στην Λευκωσία.

Τα γεγονότα

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα της 30ης Ιανουαρίου 2019, ξέσπασε φωτιά σε υποστατικό στην Λευκωσία. Για κατάσβεση της φωτιάς, μετέβησαν στη σκηνή μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισαν σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου του υποστατικού, μια γυναίκα νεκρή.

Ο 21χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση, βάσει Δικαστικών διαταγμάτων, άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 46, 32 και 29 χρόνων.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X