ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην φυλακή 31χρονος για τρεις ένοπλες ληστείες με μαχαίρι σε φούρνους

Διαβάστε πόσα χρόνια του «έριξαν»

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης τρεισήμισι χρόνων, 31χρονο από την επαρχία Λεμεσού, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της ένοπλης ληστείας.

 

Ο καταδικασθείς είχε συλληφθεί στις 25 Ιουνίου, 2017 βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.


Θύμιζουμε ότι στις 25/06/2017 ο ένοχος είχε μπει σε αρτοποιείο στη Λεμεσό και υπό την απειλή μαχαιριού ανάγκασε την υπάλληλο να ανοίξει το ταμείο από το οποίο απέσπασε το χρηματικό ποσό των €92.


Μέλη του ΤΑΕ, ΟΠΕ και του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις. Σύμφωνα με περιγραφή που εξασφαλίστηκε, ο δράστης φορούσε καπέλο και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κασκόλ με μοτίβο λεοπάρδαλης.


Λίγη ώρα αργότερα, και συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30 λήφθηκε πληροφορία για απόπειρα ληστείας σε αρτοποιείο στη Λεμεσό, όπου ο δράστης υπό την απειλή μαχαιριού απαίτησε από την υπάλληλο να ανοίξει το ταμείο. Η υπάλληλος άρχισε να φωνάζει και ο δράστης τράπηκε σε φυγή χωρίς να καταφέρει να πάρει οτιδήποτε. Η περιγραφή που εξασφαλίστηκε ήταν η ίδια με το δράστη που αναφέρεται πιο πάνω.


Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα γύρω στις 3.40 λήφθηκε άλλη πληροφορία στην Αστυνομία για ληστεία σε αρτοποιείο στη Λεμεσό, όπου άγνωστο πρόσωπο είχε εισέλθει στο συγκεκριμένο αρτοποιείο και υπό την απειλή μαχαιριού ζήτησε από την υπάλληλο να ανοίξει το ταμείο. Ο δράστης πήρε από μέσα το χρηματικό ποσό των €130 και τη στιγμή που έβγαινε από το αρτοποιείο, έγινε αντιληπτός από περίπολο της Τροχαίας Λεμεσού.


Αυτός καταδιώχθηκε τόσο από το πιο πάνω περίπολο όσο και από άλλα περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και ανακόπηκε σε κοντινή απόσταση από το αρτοποιείο.


Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 31χρονο κάτοικο Λεμεσού, η περιγραφή του οποίου ήταν η ίδια με αυτή που δόθηκε στην Αστυνομία για τις πιο πάνω υποθέσεις ληστειών.


Στην κατοχή του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €150, καπέλο και κασκόλ που ταιριάζει στην περιγραφή που εξασφάλισε η Αστυνομία. Ερευνήθηκε επίσης το αυτοκίνητο του 31χρονου το οποίο ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση το αρτοποιείο, εντός του οποίου εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.


Ο 31χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη των πιο πάνω ληστειών καθώς και της απόπειρας ληστείας, ενώ παραδέχθηκε ενοχή σε άλλες δύο περιπτώσεις ληστειών σε αρτοποιεία, που διαπράχθηκαν στις 28 Μαΐου, 2017 από όπου είχε κλαπεί το χρηματικό ποσό των €260 και στις 8 Ιουνίου, 2017 από όπου είχε κλαπεί το χρηματικό ποσό των €65.



ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση