ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα στοιχήματα οι Προεδρικές - Σε ποιον θα τα «ακουμπούσατε»; (pιc)

Ποιος είναι το φαβορί και τι τιμή δίνει

Η μεγάλη μέρα για τις Προεδρικές εκλογές του 2018 είναι κοντά και πλέον τα εκλογικά επιτελεία φουλάρουν τις μηχανές τους ώστε να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τους υποψηφίους που υποστηρίζουν. Εκτός του χορού των Προεδρικών δεν θα μπορούσαν να μείνουν οι εταιρείες στοιχημάτων που άρχισαν να δημοσιεύουν αποδόσεις με τα φαβορί και τα outsider.

Στα ποδοσφαιρικά ντέρμπι όταν στοιχηματίζουμε αναφερόμαστε πάντα σε όρους όπως 1,Χ,2 θέλοντας να καταδείξουμε ότι είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής, αλλά τι συμβαίνει με το «Προεδρικό στοίχημα».

Σύμφωνα με διαδικτυακή εταιρεία στοιχημάτων το φαβορί των προεδρικών εκλογών είναι ο Νίκαρος αφού αφήνει μόλις 1.17 στον να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ακολουθεί η Πριγκιπική υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου με απόδοση 4.25 ενώ την τετράδα συμπληρώνει ο Σταύρος Μαλάς με την τιμή του να φτάνει στα 13 ευρώ.

Βασιζόμενοι πάντα στις στοιχηματικές αποδόσεις outsiders θεωρούνται ο Χρίστος Χρίστου του ΕΛΑΜ (70 ευρώ) και ο Γιώργος Λιλλήκας (100 ευρώ).

Εσείς σε ποιον θα τα «ακουμπούσατε» τα ευρά; 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X