ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρουν τα ευρήματα της νέας νεκροτομής στην 46χρονη

Δαγκώματα από σκυλιά προδίδουν τα πολυτραύματα

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα η 3η νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους στην παρουσία του ιδιώτη ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού, μετά από αίτημα της οικογένειας της Petruna Milchova Nikolova. η οποία εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη την περασμένη Πέμπτη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο ιδιώτης ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός ανέφερε πως παρέστη στην νεκροτομή που διενήργησε ο Νικόλας Χαραλάμπους μετά από αίτημα της οικογένειας, προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια της πρόκλησης των θανάσιμων τραυμάτων της γυναίκας.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυριανό, ο θάνατος της 46χρονης προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα που προκλήθηκαν από πολλαπλά δαγκώματα σκύλων. Ακολούθως, ο κ. Σταυριανός ανέφερε πως τώρα αναμένεται η ταυτοποίηση των ζώων.

Ο κ. Σταυριανός πρωτίστως επιθεώρησε τη σκηνή και την ευρύτερη γεωργική περιοχή όπου εντοπίστηκε η Petruna Milchova Nikolova και ακολούθως μετέβη στο νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου.

Σημειώνεται πως είναι η 3η νεκροτομή που διενεργείται στην σορό της 46χρονης. Αρχικά διενεργήθηκε νεκροτομή επί της σορού της 46χρονης από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλα Χαραλάμπους ενώ η 2η νεκροτομή έγινε από τον κ. Νικόλα Χαραλάμπους στην παρουσία και λειτουργού των Κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης η Αστυνομία Πάφου, σε σχέση με τον μυστηριώδη θάνατο της 46χρονης Petrana Milkova, που εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη σε ανοικτό χώρο στην Γεροσκήπου, την περασμένη βδομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, πρόκειται για δύο άνδρες, πατέρα και γιο, ηλικίας 54 και 27 ετών, αντίστοιχα, ιδιοκτήτες των σκύλων Ρότβαϊλερ.

Ο 27χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, με τον πατέρα του να κατηγορείται ως συνεργός, ωστόσο οι δύο αρνούνται κάθε ανάμειξη, ενώ αναφέρουν πως δεν γνωρίζουν οτιδήποτε για το τραγικό συμβάν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Συγκινητική η ανταπόκριση για οικονομική βοήθεια

Σε μια άλλη εξέλιξη, βοήθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη μεταφορά της σορού της 46χρονης στη Βουλγαρία, ζητά ο σύντροφος της, Ιvan Ivanov, επίσης 46 ετών.

Φανερά συντετριμμένος, ο Ivan ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ήδη με την στήριξη ομοεθνών της έχει εξευρεθεί το χρηματικό ποσό περίπου των 1.100 ευρώ και χρειάζονται ακόμη 900 ευρώ περίπου προκειμένου η σορός της 46χρονης να μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της ταφής της.

Ο Ιvan Ivanov ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη στήριξη στο δράμα που βιώνει και απηύθυνε έκκληση σε όποιον μπορεί να συνεισφέρει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 96 – 679657, που ανήκει στον φίλο του Ηλία Ντόμπρεφ.

Ο σύντροφος της 46χρονης ανέφερε πως ελπίζει το χρηματικό ποσό που απαιτείται για τη μεταφορά της Petruna να συγκεντρωθεί σε μία εβδομάδα περίπου γιατί οι συγγενείς της την αναμένουν στην πατρίδα τους.

Ο Ιvanov ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι δεν έχει πολύ καιρό που αφίχθηκαν στην Κύπρο με σκοπό την εξεύρεση εργασίας και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Αναφερόμενος στα γεγονότα είπε πως το πρωί της περασμένης Πέμπτης είχε μεταβεί στα φυτώρια για τα εργαστεί μετά την πρόσφατη εργοδότηση του και η σύντροφος του, του ανέφερε πως γύρω στις 10:00 - 11:00 το πρωί θα έβγαινε από το υποστατικό όπου διέμεναν για εξεύρεση εργασίας. Το απόγευμα ωστόσο η Αστυνομία του τηλεφώνησε και του είπε τι ακριβώς είχε συμβεί.
Ο ίδιος ανέφερε πως εργάστηκε μόνο ελάχιστες μέρες μετά την τραγική κατάληξη της συντρόφου του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X