ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις Μπριζίτ Μακρόν για την Μελάνια Τραμπ

Σχεδόν εγκλωβισμένη στον Λευκό Οίκο

Για όλα όσα έζησε κατά την επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο μίλησε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Brigitte Macron σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Le Monde.

Αρχικά η Brigitte ανέφερε πως οι δυο γυναίκες έκαναν καλή παρέα, λέγοντας πως οι δυο τους γέλασαν πολύ ενώ ανέφερε πως η Melania είναι πολύ ευχάριστη. Ωστόσο, η Brigitte έκανε και κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με την καθημερινότητα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ τονίζοντας πως η Melania είναι «πολύ περιορισμένη», σχεδόν εγκλωβισμένη στον Λευκό Οίκο και «δεν μπορεί να βγει ούτε έξω, ούτε καν να ανοίξει ένα παράθυρο στον Λευκό Οίκο».

«Εγώ βγαίνω κάθε μέρα έξω και κάνω βόλτες στο Παρίσι», δήλωσε η Brigitte Macron στη γαλλική Le Monde η, προσθέτοντας ότι η Μelania Trump έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ.

Η σύζυγος του Emmanuel Macron προχώρησε σε ακόμα βαθύτερες αποκαλύψεις σχετικά με τις συζητήσεις που είχε με τη Μelania Trump, αναφέροντας τα «παράπονα» της «πρώτης κυρίας» των ΗΠΑ για το αυστηρό πρωτόκολλο που είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί και για την πίεση που αισθάνεται κάθε ώρα της ημέρας, καθώς «είναι υποχρεωμένη να προσέχει τι λέει, κάθε λέξη, και τι κάνει, κάθε πράξη της». «Αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι, καθώς δεν υπάρχει ούτε μία στιγμή που να αισθάνεται πως έχει το δικαίωμα να κατεβάσει τους διακόπτες και να χαλαρώσει», πρόσθεσε η Brigitte Makron αποκαλύπτοντας πτυχές του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς της Melania Trump που μόνοι οι πολύ κοντινοί της φίλοι γνώριζαν.

Πηγή: must.com.cy

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X