ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ και θλίψη στο σχολείο όπου εργαζόταν ο καθηγητής που δολοφονήθηκε

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ιδιωτικής σχολής

Η κοινότητα του σχολείου είναι λυπημένη και σοκαρισμένη από τα τραγικά νέα για τον θάνατο του αγαπημένου τους συναδέλφου και της συζύγου του, αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του το ιδιωτικό σχολείο μετά και το άκουσμα της είδησης για την στυγερή δολοφονία του ζεύγους στον Στρόβολο. 

Η διοίκηση της Σχολής θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρον των σπουδαστών και του προσωπικού να κρατήσει το σχολείο σε λειτουργία. Αυτό θα επιτρέψει στη σχολική κοινότητα να συναντηθεί για να προσφέρει αλληλοϋποστήριξη ο ένας στον άλλο σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, προσθέτει η ανακοίνωση.

Στην συνέχεια της ανακοίνωσης η διοίκηση της σχολής αναφέρει, «θα θέλαμε να ενημερώσουμε και να καθησυχάσουμε τους γονείς ότι έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα παρέμβασης για τέτοιου είδους κρίσεις, η οποία περιλαμβάνει επαγγελματία σύμβουλο, που μπορεί να προσφέρει υποστήριξη τόσο στους φοιτητές όσο και στο προσωπικό».

 Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του (αποθανώντα) σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, καταλήγει η ανακοίνωση. 

 
 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση