ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σόι πάει το βασίλειο» του βομβιστή ΕΠΥ

Συνελήφθη και 40χρονος συγγενής του, επίσης ΕΠΥ

Στη σύλληψη ενός ακόμα ΕΠΥ, 40 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Λεμεσού την Πέμπτη και όπως προκύπτει, είναι συγγενής του 44χρονου, που επανασυνελήφθη, καθώς, εκτός από τις δύο βομβιστικές επιθέσεις, για τις οποίες κατηγορήθηκε, εναντίον του προκύπτουν άλλες τέσσερις υποθέσεις.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, ο 40χρονος ΕΠΥ συνελήφθη σε σχέση με την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε, στις 30 Ιουνίου 2014, στο αυτοκίνητο στρατιωτικού, στη Λεμεσό.

Ο ύποπτος είναι συγγενικό πρόσωπο του 44χρονου, επίσης ΕΠΥ, που τελεί ήδη υπό κράτηση για δυο βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στις 16 Οκτωβρίου 2016 και στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ο οποίος επανασυνελήφθηκε σήμερα, καθώς προέκυψαν στοιχεία για εμπλοκή του σε άλλες τέσσερις εγκληματικές ενέργειες που αφορούν απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού ευελπιστεί ότι οι έρευνες θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση βομβιστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν τόσο το τελευταίο διάστημα όσο και σε προηγούμενα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση