ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρή καταγγελία: Τον παγίδευσαν, έβγαλαν όπλο και τον απήγαγαν

Νεαρός στην Λεμεσό κτυπήθηκε από γνωστούς του, που τον ξεγέλασαν

Σε μια σοβαρή καταγγελία, κατά τριών προσώπων, προέβη, το απόγευμα της Τετάρτης, νεαρός άντρας στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου, φιλικό του πρόσωπο κάλεσε τον παραπονούμενο στο τηλέφωνο, του είπε ότι είχε πάθει μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και τον κάλεσε να μεταβεί στο σημείο για να τον βοηθήσει.

Μόλις ο παραπονούμενος έφτασε, είδε ότι εκεί τον περίμεναν, τόσο ο γνωστός του, όσο και άλλα δύο πρόσωπα. Τότε, ο ένας του επιτέθηκε και τον κτύπησε στο κεφάλι, ενώ άλλο πρόσωπο ανέσυρε έμφορτο κυνηγετικό όπλο, με την απειλή του οποίου τον ανάγκασαν να παραμείνει στο σημείο και να καλέσει στο τηλέφωνο τέταρτο πρόσωπο, για να φτάσει στο σημείο.

Γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της 23ης Ιανουαρίου, κι ενώ ο τέταρτος δεν έφτασε ποτέ, αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο. Αμέσως, ο παραπονούμενος μετέβη στο νοσοκομείο, όπου του έγινε συρραφή τραύματος στο κεφάλι, κρατήθηκε για παρακολούθηση και απολύθηκε στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας.

Στην καταγγελία προέβη στις 3 το απόγευμα της Τετάρτης.

Η Αστυνομία καταζητεί δύο πρόσωπα και αναζητεί άλλο ένα, με τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής, της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρκηκτικών υλών (φυσιγγίων), της απειλής, της επίθεσης με σκοπό την πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και της οπλοφορίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση