ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Simplex - Cisco Premier Partner of the Year

Σε ειδική τελετή που έγινε στις 24 Ιανουαρίου 2019, η εταιρεία Simplex βραβεύθηκε ως Cisco Premier Partner of the Year για την Κύπρο.

Προωθητική Ενέργεια

H Cisco βραβεύει τους κορυφαίους συνεργάτες της σε κάθε χώρα για την επίτευξη των στόχων τους, την ηγετική τους θέση στην αγορά και τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα. Η εταιρεία Simplex κατάφερε να ξεχωρίσει κατά το 2018 χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές και προσφέροντας στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις βασισμένες σε προϊόντα και υπηρεσίες της Cisco, βοηθώντας τους έτσι στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο κ. Μιχάλης Ομήρου, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Cisco και τους ανθρώπους της για αυτή τη ξεχωριστή τιμή που μας κάνει. Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας εκ μέρους της Cisco αλλά και εκ μέρους της δικής μας ομάδας την οποία επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω. Έχουμε αποδείξει ότι μαζί με τη Cisco μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για τους πελάτες μας. Συνεχίζουμε μαζί εστιάζοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και παραμένοντας δεσμευμένοι να δίνουμε αξία στις επενδύσεις τους με σκοπό την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων.”

Η εταιρεία Cisco κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της τεχνολογίας παγκοσμίως προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων κάθε μεγέθους. Η εταιρεία Simplex ως τοπικός συνεργάτης της Cisco στην Κύπρο (Cisco Premier Partner) προσφέρει στην κυπριακή αγορά όλες τις λύσεις της Cisco στους τομείς των ενσύρματων και ασύρματων δικτύων, ασφάλειας, κέντρου δεδομένων (data center), σύννεφου (cloud) και επικοινωνιών (collaboration) βοηθώντας τους πελάτες της να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, να

μεγαλώσουν και να επιτύχουν στη σημερινή εποχή της ψηφιακής οικονομίας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Cisco που προσφέρει η εταιρεία Simplex μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.simplex.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση