ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Άρτεμις Φουρλά

Ο μικρός άγγελος «έφυγε» το Σάββατο

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείτε σήμερα η 4χρονη Άρτεμις Φουρλά, η κορούλα της ηθοποιού Ηλέκτρας Φωτιάδου και του δημοσιογράφου Λουκά Φουρλά.

Ο μικρός άγγελος, «έφυγε» το Σάββατο, σκορπώντας απέραντη θλίψη και οδύνη στους οικείους της αλλά και σε ολόκληρη της Κύπρο.

Όλα ξεκίνησαν πριν ενάμιση χρόνο όταν η οικογένεια της μικρής ανακάλυψε πως η Άρτεμις πάσχει από καρκίνο και πρέπει να υποβληθεί σε θεραπείες. Τότε ξεκίνησε η μεγάλη μάχη που άλλαξε μια για πάντα την οικογένεια αλλά και τη ζωή τους ριζικά. Η οικογένεια μεταβαίνει στο Παρίσι, όπου και διαμένει μόνιμα για πολύ καιρό, ώστε το παιδί να λάβει τις κατάλληλες θεραπείες με ελπίδα να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο. Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Η κηδεία της θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά στις 11.00 το πρωί.

Παράκληση της οικογένειας προς όλους όσοι θα παραστούν να μην φορέσουν μαύρα, μιας και το ροζ ήταν το αγαπημένο χρώμα της 4χρονης.
«Την λατρευτή μας κορούλα Άρτεμις Φουρλά ηλικίας 4 ετών. Κηδεία στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017 στις 11:00 πμ. Οι γονείς, ο αδελφός, γιαγιάδες, παππούδες και θεία. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια πρίν ή μετά την κηδεία. Παράκληση πρός όσους παραστούν να μήν φορέσουν μαύρα. Το κοριτσάκι μας αγαπούσε το ρόζ. Εισφορές ΜΟΝΟ στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ για παιδιά με λευχαιμία και καρκίνο», γράφει η ανακοίνωση της οικογένειας.

Τα συλλυπητήριά μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X