ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σέλφι θανάτου - Στον τραγικό κατάλογο και η Κύπρος

Δείτε περιστατικά ανά το παγκόσμιο

Δημήτρης Λουκά

Είναι από τις στιγμές που η μοίρα παίζει ένα περίεργο και τραγικό παιχνίδι. Μια απλή φωτογραφία που θες να βγάλεις ή ακόμη και μια selfie μπορεί να αποδειχθεί μοιραία με αποτέλεσμα να χάσεις τη ζωή σου. Πολλές είναι οι περιπτώσεις που άτομα στην προσπάθεια τους να βγάλουν μια τέλεια φωτογραφία για να την έχουν ως ανάμνηση στο κινητό τους, στο τέλος καταλήγουν να είναι αυτοί η ανάμνηση για τους δικούς τους ανθρώπους.

Το χθεσινό τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στον Κύκκο, με θύμα την 66χρονη Εύη Μουσκουντή, είναι κάτι που πρωτοφανές για την Κύπρο. Η 66χρονη έχασε τη ζωή της καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία στάθηκε σε επικίνδυνο, όπως αποδείχθηκε, σημείο για να την βγάλουν φωτογραφία, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι ιστορίες θυμάτων που άφησαν την τελευταία τους πνοή πέφτοντας σε γκρεμό προκαλούν ανατριχίλα αφού μόνο και μόνο το γεγονός ότι χάνουν τη ζωή τους κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι συγκλονιστικό.

Νεκρός 16χρονος στο Κερατσίνι για μια selfie

Ο νεαρός έπεσε στο κενό από βράχο στο άλσος Ανδρέα Παπανδρέου και έχασε τη ζωή του.

Ο άτυχος 16χρονος Κωνσταντίνος θέλησε να βγάλει μία selfie φωτογραφία από το ύψος που είχε ανέβει με την παρέα του.

Δυστυχώς ο νεαρός γλίστρησε και έπεσε στο κενό. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, ωστόσο η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.

Έχασε τη ζωή της στη Ζάκυνθο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία

Μια 22χρονη αλλοδαπή τουρίστρια έχασε την ζωή της, στην παραλία του «Ναυαγίου» στην Ζάκυνθο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Η νεαρή κοπέλα μαζί με τον σύντροφό της, επισκέφθηκαν το πλάτωμα που βρίσκεται πάνω από την παραλία του Ναυαγίου για να τραβήξουν φωτογραφίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες η κοπέλα προτίμησε να βγάλει φωτογραφίες από ένα σημείο που είναι ιδιαίτερα δύσβατο και επικίνδυνο και ξαφνικά βρέθηκε στο κενό και έπεσε στην παραλία του Ναυαγίου.

Βουτιά θανάτου για φοιτήτρια

Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη στην περιοχή «Γκρεμοί των Επτά Αδερφών» στο Έσεξ της Αγγλίας, όταν μια φοιτήτρια έπεσε από τα βράχια στη θάλασσα από ύψος περίπου 70 μέτρων και έχασε τη ζωή της.

Η Χεϊγόν Κιμ είχε πάει μόνη της, μονοήμερη εκδρομή στο αξιοθέατο αυτό στο Ανατολικό Σάσεξ από το Λονδίνο όπου σπούδαζε. Κάποια στιγμή ζήτησε από έναν άτομο να την τραβήξει μια φωτογραφία, ενώ εκείνη πηδούσε στον αέρα, δίπλα στον γκρεμό. Δεν υπολόγισε όμως σωστά κι έπεσε στο κενό, ενώ από την πτώση προκλήθηκαν μοιραία για την ζωή της τραύματα.

Δυο νεκροί τουρίστες στην Λισαβόνα για την τέλεια selfie

Από βράχο ύψους 30 μέτρων έπεσε ζευγάρι τουριστών, χάνοντας τη ζωή του, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την ιδανική φωτογραφική αυτοπροσωπογραφία, γνωστή και ως «σέλφι».

Το περιστατικό καταγράφηκε στο παραλιακό χωριό Ερισέρα, 40 χιλιόμετρα βόρεια της Λισσαβώνας, που προσελκύει χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο χάρη στην εντυπωσιακή θέα και τα απειλητικά κύματα. Οι δύο τουρίστες, ένας Αυστραλός και η Βρετανίδα σύντροφός του, έπεσαν από τον απόκρημνο βράχο.

Έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε

Ο Halil Dag έπεσε στο κενό από το ιστορικό Urfa Castle στην Τουρκία καθώς πόζαρε για να βγάλει μια φωτογραφία. Ο άτυχος Dag έκανε ένα άλμα από βράχο για μια φωτογραφία και πέφτοντας έχασε την ισορροπία στο πάτημα του και έπεσε από την άκρη του βράχου στο κενό.
Ο Halil Dag έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων φίλων του που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν άμεσα για να τον βοηθήσουν.

Κρίμα και άδικο να χάνονται έτσι οι ζωές κάποιων ανθρώπων που απλά ήθελαν να βγάλουν μια ευχάριστη ανάμνηση και να αφήνουν πίσω τους αγαπημένα πρόσωπα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X