ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε σήριαλ εξελίσσεται η υπόθεση της 46χρονης

Αύριο στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της Petranas

Ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά την υπόθεση θανάτου της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova αναμένεται αύριο να μεταφερθεί από τα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου στη Νομική Υπηρεσία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, θα ζητηθεί από λειτουργούς της Νομικής Υπηρεσίας να μελετηθεί ο φάκελος και να δώσουν οδηγίες στους εξεταστές της υπόθεσης ως προς τον παρά πέρα χειρισμό της.

Συγκεκριμένα, θα ζητηθούν οδηγίες κατά πόσο τα δύο πρόσωπα, που τελούν υπό κράτηση για την υπόθεση, ο 27χρονος και ο 54χρονος πατέρας του, θα αφεθούν ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων και της 5ης νεκροτομής στη σορό της 46χρονης, που φρουρείται ή αν θα κατηγορηθούν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα ή εάν θα αιτηθεί η Αστυνομία την ανανέωση των διαταγμάτων προσωποκράτησης τους.
Τη νεκροτομή αναμένεται να διενεργήσει στις 14 Μαρτίου η καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ Χαρά Σπηλιοπούλου.

Απολογείται το Υπουργείο Υγείας για την υπόθεση θανάτου τη Πετράνας

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στην τοποθεσία “ Γερμανίνα” στην παραλιακή περιοχή Γεροσκήπου να φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα. Η πληροφορία δόθηκε στο ΚΕΜ Πάφου από τον 27χρονο, που τελεί υπό κράτηση.

Την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 46χρονης διενήργησαν αρχικά στις 23.2.2018 οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους και με βάση τα ευρήματα τους ο θάνατος της προήλθε από αιμορραγικό σοκ συνεπεία πολυτραυματισμού, πιθανόν από γεωργικό μηχάνημα.

Από τη σορό παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις μαζί με τα ενδύματα της θανούσας.

Ακολούθησε δεύτερη νεκροτομή στις 27.2.2018 από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους μαζί με κτηνιατρικό λειτουργό του Κτηνιατρείου Πάφου όπου διαφάνηκε τα ευρήματα να συνηγορούν υπέρ του πολυτραυματισμού της γυναίκας από πολλαπλά δαγκώματα σκύλων.

Την 1η Μαρτίου έγινε 3η νεκροτομή στη σορό της θανούσας από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους στην παρουσία του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού και κτηνιατρικού λειτουργού, μετά από σχετικό αίτημα της πλευράς της θανούσας, και διαπιστώθηκε ότι πέθανε μετά από πολλαπλά τραύματα συνεπεία δαγκωματιών από σκύλου, ενώ εντός δύο ξεχωριστών τραυμάτων στο δεξί χέρι της, βρέθηκαν δύο τρίχες οι οποίες παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Η 4η νεκροτομή έγινε στις 2 Μαρτίου του 2018 από τον Νικόλα Χαραλάμπους στην παρουσία του ιδιώτη ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη μετά από αίτημα των δύο υπόπτων, ο οποίος αποφάνθηκε πως ο θάνατος της 46χρονης οφείλεται σε επίθεση από σκύλο ή σκύλους.

Σημειώνεται πως η 46χρονη αφίχθη στην Κύπρο στις 15.2.2018 και διέμενε σε ενοικιαζόμενο υποστατικό με τον σύντροφο της, σε απόσταση 300 μέτρων περίπου από το σημείο όπου βρέθηκε τραυματισμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση