ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Βρέθηκε διαμέρισμα για οικογένεια που κατέληξε στον δρόμο (Vid)

Η δραματική έκκληση της μητέρας τριών παιδιών φαίνεται πως εισακούστηκε

Ακόμα ένα οικογενειακό δράμα ταρακούνησε την κυπριακή κοινωνία την προηγούμενη βδομάδα, οπότε και αποκαλύφθηκε, διά στόματος μιας μητέρας, η οποία, μαζί με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά της, διέμεναν στο αυτοκίνητό τους, στην επαρχία Λεμεσού. Αιτία, το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διέμεναν, ζήτησε πίσω το διαμέρισμα, ενώ, εξαιτίας των πολύ υψηλών ενοικίων που απαιτούνται στην Λεμεσό, δεν μπορούσαν να πληρώνουν.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», η μητέρα εξήγησε ότι αναγκάστηκαν να προσαρμόσουν την καθημερινότητά τους μέσα στα στενά πλαίσια του αυτοκινήτου τους, ενώ τα παιδιά της, δεν πηγαίνουν σχολείο, καθώς η ίδια και ο σύζυγός της δεν μπορούν να πληρώνουν για σχολείο και τις ανάγκες που προκύπτουν από την φοίτηση. 

Όπως ανέφερε στο 24News μέλος της Κίνησης Για Το Δικαίωμα Της Στέγασης, η οικογένεια μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο, προσωρινά, ωστόσο τα τελευταία νέα είναι θετικά γι' αυτούς τους ανθρώπους. Συγκεκριμένα, μέλη της Κίνησης επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, ένα διαμέρισμα, το οποίο φαίνεται ότι θα φιλοξενήσει σύντομα την μητέρα, τα παιδιά και τον σύζυγό της. Για την μετακίνηση της οικογένειας στο διαμέρισμα, αναμένεται η απάντηση του ιδιοκτήτη το Σάββατο το πρωί, ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι η απάντηση θα είναι θετική.

Η Κίνηση επικοινώνησε, για το θέμα της οικογένειας, με τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, οι οποίες θα προχωρήσουν στην ενοικίαση του προαναφερόμενου διαμερίσματος, για να φιλοξενηθούν τα πέντε άτομα που κατέληξαν στους δρόμους. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X