ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε έξι μήνες η δίκη του κατηγορούμενου για την άγρια δολοφονία της Κύπριας Ιουλιάνας

Ο Λιούις έμεινε ανέκφραστος κατά τη διάρκεια της βιντεοσύνδεσης

Για τις 11 Ιουνίου ορίστηκε η δίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ιουλιάνα Τούντος στο Λονδίνο.

Η 22χρονη με μητέρα από τη Μολδαβία και πατριό από τη Λάρνακα, είχε εντοπιστεί νεκρή με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στο κεφάλι στο πάρκο Φίνσμπουρι του βορείου Λονδίνου στις 27 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες μετά από την εξαφάνισή της.

Ο 31χρονος Κασίμ Λιούις από το βόρειο Λονδίνο εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κεντρικό ποινικό δικαστήριο του Λονδίνου μέσω βιντεοσύνδεσης από τις φυλακές Wandsworth όπου κρατείται, έχοντας κριθεί προφυλακιστέος.

Ορίζοντας την ημερομηνία έναρξης της δίκης ο δικαστής Ρίτσαρντ Μαρκς είπε ότι θα συνεχιστεί η προφυλάκιση του κατηγορουμένου.

Στις 23 Μαρτίου οι συνήγοροι υπεράσπισης θα πρέπει να ενημερώσουν το δικαστήριο κατά πόσο ο πελάτης τους αποδέχεται ή όχι την κατηγορία της δολοφονίας.

Ο Λιούις έμεινε ανέκφραστος κατά τη διάρκεια της βιντεοσύνδεσης, ενώ μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του, την ημερομηνία γέννησής του και τη βρετανική υπηκοότητά του.

Ο δημόσιος κατήγορος Τζόναθαν Πόλνεϊ είπε στο δικαστήριο ότι το θύμα εντοπίστηκε στο Finsbury Park του βορείου Λονδίνου με πολύ σοβαρά τραύματα που «αυταπόδεικτα δεν ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X