ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε εξέλιξη το θρίλερ του διπλού άγριου φονικού - Καταθέτει ο 15χρονος

Θα γίνει αναγνωριστική παράταξη προσώπων από τον ανήλικο

Γραπτή κατάθεση δίνει στην Αστυνομία ο δεκαπεντάχρονος γιος του ζεύγους που δολοφονήθηκε στο Στρόβολο την περασμένη εβδομάδα.

Ο δεκαπεντάχρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους έφτασε λίγο πριν τις 09:00 στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικός ο δικηγόρος του 15χρονου: «Άδικο και εξωπραγματικό» (ηχητικό)

Το ζεύγος βρέθηκε άγρια δολοφονημένο στην οικία του, στο Στρόβολο, τα ξημερώματα της 19ης Απριλίου.

Η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη ενός υπόπτου 33χρονών το βράδυ της Τετάρτης, τον οποίο και προσήγαγε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας χθες, Πέμπτη. Το Δικαστήριο αποφάσισε την οκταήμερη κράτηση του υπόπτου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ενώπιον του Δικαστηρίου, χθες ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέτος Κουμέτου οι εξετάσεις σε σχέση με τον ύποπτο βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και μέχρι στιγμής για την παρούσα υπόθεση έχουν ληφθεί 111 καταθέσεις ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 90 καταθέσεις από το φιλικό, οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον του υπόπτου και των θυμάτων από την Λευκωσία, Λάρνακα και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Ο 33χρονος «κελάηδησε»... τα ερωτήματα απαντήθηκαν;

Είπε επίσης ότι θα γίνει αναγνωριστική παράταξη προσώπων και θα κληθεί ο ανήλικος να αναγνωρίσει τους υπόπτους, ενώ αναζητείται το φονικό όργανο ως επίσης και τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο δράστης.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουμέτου ενώπιον του Δικαστηρίου, χθες, από το γιο των δύο θυμάτων είχε ληφθεί γραπτή κατάθεση και την ημέρα της δολοφονίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X