ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε διαθεσιμότητα o αστυνομικός που αυνανιζόταν σε παραλία στον Πρωταρά

Υπηρετεί σε Τμήμα του Αρχηγείου

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, αστυνομικός ηλικίας 44 χρόνων από τη Λευκωσία, που υπηρετεί σε Τμήμα του Αρχηγείου, ο οποίος καταγγέλθηκε χθες ότι προέβηκε δημόσια σε άσεμνη πράξη σε παραλία στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 17.30 έγινε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου ότι άνδρας ηλικίας 44 χρόνων, προέβηκε δημόσια σε άσεμνη πράξη σε παραλία στον Πρωταρά, στην παρουσία πολιτών ακόμα και μικρών παιδιών.

Μόλις οι πολίτες αντιλήφθηκαν τον 44χρονο να προβαίνει στη συγκεκριμένη πράξη, αμέσως τον ακινητοποίησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου μετέβησαν στην παραλία, παρέλαβαν τον άνδρα από τους πολίτες και τον οδήγησαν στον σταθμό.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού «ο αστυνομικός συνελήφθη χθες γύρω στις 21.30, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Εναντίον του διερευνάται ποινική και πειθαρχική υπόθεση που αφορά άσεμνη πράξη, ενώ μετά από οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X