ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε απευθείας δίκη οι ληστές που «χτύπησαν» στον Πρωταρά τον Δεκαπενταύγουστο

Γύρω στις 11 το πρωί το Δικαστήριο διέταξε όπως οι τρεις συλληφθέντες παραμείνουν υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 16 Οκτωβρίου 2017, παραπέμφθηκαν χθες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, τα τρία άτομα, ηλικίας 29, 35 και 51 ετών, που συνελήφθησαν αναφορικά με την ένοπλη ληστεία που έγινε σε περίπτερο στον Πρωταρά τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου 2017.

Χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου είχε αναβάλει για σήμερα την απόφαση του κατά πόσον οι τρεις συλληφθέντες θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Γύρω στις 11 το πρωί το Δικαστήριο διέταξε όπως οι τρεις συλληφθέντες παραμείνουν υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου, δύο άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισήλθαν στο περίπτερο στον Πρωταρά και υπό την απειλή πιστολιού και τη χρήση σπρέι, κατάφεραν να αρπάξουν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των €1,200 και τράπηκαν σε φυγή.

Ο ένας από τους δύο δράστες, 29 ετών, ακινητοποιήθηκε από τον υπάλληλο του περιπτέρου και άλλους παρευρισκόμενους που τον καταδίωξαν και παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Στη συνέχεια, μετά από σχετικές εξετάσεις συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ο 35χρονος, ενώ στις 21 Αυγούστου συνελήφθη και ο 51χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Χθες τα τρία άτομα οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο τα παρέπεμψε σε απ’ευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα στις 16 Οκτωβρίου 2017.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X