ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαββατοκύριακο με ζέστη και νεφώσεις

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Παροδικά το απόγευµα στα νοτιοδυτικά θα πνέουν ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια, ανατολικά
και στα βόρεια παράλια και στους 30 βαθµούς στα δυτικά παράλια και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές κυρίως ώρες αναµένεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά και βόρεια παράλια και ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα νότια και ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, στους 21 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµαενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X