ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαββατοκύριακο με βροχές, καταιγίδες και χιόνια!

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές και πιθανόν χιόνια ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά από το µεσηµέρι και µετά, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου το πρωί ενδέχεται να επικρατεί παγετός.


Προσοχή! Κλειστός ο δρόμος Προδρόμου -Τροόδους


Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές και πιθανόν χιόνια ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους µείον 1 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να επικρατεί παγετός.

Την Κυριακή και την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα και στα ψηλότερα ορεινά χιόνι ή χιονόνερο.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο και θα κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X