ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Roundabout Ριζοελιάς: Τι πρέπει να γνωρίζετε επιστρέφοντας στην Λευκωσία

Οι εξηγήσεις και οι οδηγίες της Αστυνομίας στους οδηγούς

Μια σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία Κύπρου, απευθυνόμενη προς όλους τους οδηγούς που θα επιστρέψουν στην Λευκωσία από τις παράλιες περιοχές της ελεύθερης Αμμοχώστου, προκειμένου η τροχαία κίνηση να διεξαχθεί ομαλά, κυρίως στην περιοχή του κυκλικού κόμβου της Ριζοελιάς.

Διαβάστε, επίσης: Τροχαίο στο highway: Φωτογραφίες από το σημείο

Στην ανακοίνωση εξηγείται ξεκάθαρα το πώς θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο κυκλικός κόμβος, σύμφωνα και με την διαγράμμισή του, για αποφυγή δυσάρεστων απροόπτων και της ταλαιπωρίας.

Διαβάστε, επίσης: «Έπηξαν» οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο (Pics)

Αυτούσια η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Υπενθυμίζουμε όλους όσοι θα επιστρέψουν σήμερα στη Λευκωσία, χρησιμοποιώντας τον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, ότι ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς, έχει σηματοδοτηθεί ειδικά, για τη δική τους διευκόλυνση και αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας.

Οι οδηγοί που εισέρχονται στον κυκλικό κόμβο, με σκοπό να κατευθυνθούν προς Λευκωσία, μπορούν να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας της εισόδου του κυκλικού κόμβου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που επισυνάπτεται.

Καλούνται λοιπόν οι οδηγοί, που θα κινηθούν στους πιο πάνω δρόμους, να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες, της εισόδου του κυκλικού κόμβου, με στόχο τη μείωση της ταλαιπωρίας και του χρόνου αναμονής τους.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X