ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυροβολισμοί στην Λεμεσό: Γνωστός στην Αστυνομία ο 27χρονος

Είχε καταγγείλει την απαγωγή του, τέλη Ιανουαρίου

Παλιός γνώριμος στην Αστυνομία στην Λεμεσό, ο 27χρονος θύμα της επίθεσης με πυροβολισμούς κατά της οικίας του, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Συγκεκριμένα, ο νεαρός είχε καταγγείλει την απαγωγή του από τρία άλλα πρόσωπα, στις 24 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρή καταγγελία: Τον παγίδευσαν, έβγαλαν όπλο και τον απήγαγαν

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον νεαρό, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι το βράδυ της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου, φιλικό του πρόσωπο του τηλεφώνησε, του είπε ότι είχε πάθει μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και τον κάλεσε να μεταβεί στο σημείο για να τον βοηθήσει. Όταν, όμως, ο 27χρονος είχε φτάσει στο σημείο, είδε να τον αναμένουν το άτομο που τον κάλεσε, μαζί με άλλα δύο άτομα. Τότε, του επιτέθηκαν, τον κτύπησαν στο κεφάλι και, με την απειλή όπλου, τον κράτησαν στο σημείο, διατάζοντάς τον να τηλεφωνήσει σε άλλο πρόσωπο για να μεταβεί στο σημείο. Το άλλο πρόσωπο δεν μετέβη ποτέ, έτσι τα ξημερώματα της 23ης Ιανουαρίου, τον άφησαν ελεύθερο.

Διαβάστε επίσης: Άφαντοι οι δράστες των πυροβολισμών στην Λεμεσό

Το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, άγνωστα, μέχρι στιγμής, πρόσωπα, μετέβησαν έξω από το σπίτι του 27χρονου, άνοιξαν πυρ κατά του σπιτιού, προκαλώντας ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ δεν έχει γίνει οποιαδήποτε σύλληψη, μέχρι στιγμής.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X