ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυροβόλησαν γάιδαρο στα κατεχόμενα (pics)

«Ποιος γάιδαρος το έκανε αυτό;»

Με τον τίτλο «Ποιος γάιδαρος το έκανε αυτό;» η ηλεκτρονική σελίδα Χαμπέρ Κίπρις αναφέρεται στην δολοφονία ενός γαϊδάρου στην χερσόνησο της Καρπασίας, που έγινε όπως διαπιστώθηκε από πυροβολισμό και όχι από δηλητηρίαση, όπως αρχικά είχε μεταδοθεί και είχε γίνει είδηση viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης Κομπίνα με εικονικά δάνεια: Πως δρούσαν οι ύποπτοι

Η Χαμπέρ Κίπρις παραπέμπει στις φωτογραφίες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το «φυσικό πάρκο Τασκέντ» στο κατεχόμενο Βουνό, από την επιτόπου επίσκεψη χθες στην Καρπασία μελών των «κτηνιατρικών υπηρεσιών», του «τμήματος προστασίας περιβάλλοντος» και της «αστυνομίας». Στις φωτογραφίες είναι εμφανές το τραύμα που προκλήθηκε στο ζώο από τουφέκι, όπως αναφέρεται. Για το περιστατικό, προστίθεται, έχουν ξεκινήσει έρευνες.

Διαβάστε επίσης Καταζητούμενοι! Αυτούς ψάχνει η αστυνομία (pics)

Η είδηση δημοσιεύεται και σε άλλα τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ενώ προκλήθηκε συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προστασία των κυπριακών γαϊδάρων και την ευαισθησία ή όχι του κοινού σε τέτοιου είδους θέματα.

Να σημειωθεί ότι στην χερσόνησο της Καρπασίας υπάρχει χώρος που έχει καθοριστεί ως πάρκο γαϊδάρων για να μεγαλώνουν ελεύθερα. Στα κατεχόμενα υπάρχει και τηλεφωνική γραμμή για άμεση βοήθεια για πληγωμένα ζώα αλλά και για προστασία του περιβάλλοντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X