ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λιλλήκας Vs Νικόλας: Νέο «κτύπημα» και ατάκες για την εξαγορά (vid)

«Πολιτικό και όχι ποινικό το θέμα των καταγγελιών για εξαγορά μου»

Η καταγγελία για απόπειρα εξαγοράς του έγινε για να ενημερωθεί η κοινωνία ότι κάποιοι επιχειρούν να μας οδηγήσουν σε πρακτικές παρωχημένων εποχών, δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργος Λιλλήκας σε συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ, προσθέτοντας ότι το θέμα δεν είναι ποινικό, αλλά πολιτικό.

Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, ο κ. Λιλλήκας είπε πως θεωρεί ότι οι συνομιλίες δεν θα πρέπει να αρχίσουν από το σημείο που διακόπηκαν, σημειώνοντας πως εφόσον εκλεγεί θα προκηρύξει δημοψήφισμα για τη μορφή της λύσης προκειμένου να τοποθετηθεί ο λαός.

Για την οικονομία, ο κ. Λιλλήκας υποδεικνύει την ανάγκη νέου μοντέλου, για μείωση της εξάρτησης της οικονομίας από τις υπηρεσίες και τον τουρισμό, ενώ για το πρόβλημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων, προτείνει τη δημιουργία οργανισμού χρηματοοικονομικών διευκολύνσεων, με ιδιώτες επενδυτές.

Τέλος, επικαλούμενος πληροφορίες, ο κ. Λιλλήκας υποστήριξε πως το συμβόλαιο της κυβέρνησης με τη Noble έχει μετατραπεί από συμβόλαιο καταμερισμού στη βάση της παραγωγής σε καταμερισμό στη βάση του κέρδους και ζήτησε όπως το θέμα ελέγξει ο Γενικός Ελεγκτής, προκειμένου να διαφανεί αν αυτό είναι προς όφελος του κράτους.


Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X