ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πυροβολεί» Αναστασιάδη ο Λουκαΐδης

«Δεν είπε ποτέ την αλήθεια για το παράνομο κούρεμα»

Με γραπτή του δήλωση ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης, εξαπολύει έντονη κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με αφορμή τις δηλώσεις του Ντάισελμπλουμ για το κούρεμα καταθέσεων.

Αυτούσια η δήλωση:

Σε ποιο βαθμό μπορούν να εμπιστευτούν τον κ. Αναστασιάδη οι πολίτες και ποιες προσδοκίες μπορούν να έχουν από αυτόν;

Ανεξαρτήτως της ουσίας και των ευθυνών για το κούρεμα που επιβλήθηκε στη χώρα μας, αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο κ. Αναστασιάδης δεν είπε ποτέ την αλήθεια για το παράνομο κούρεμα των ασφαλισμένων καταθέσεων, που με βάση και τις πρόσφατες δηλώσεις Ντάισελμπλουμ, ο ίδιος πρότεινε.

Ως εκ τούτου, φυσιολογικά οι πολίτες διερωτώνται, πόση αλήθεια έχει το αφήγημα του κ. Αναστασιάδη για τα όσα συνέβησαν στο Κραν Μοντάνα, που επίσης καθόρισαν το μέλλον των επόμενων γενιών, όταν ο Γ.Γ. του ΟΗΕ καταγράφει ακριβώς το αντίθετο αφήγημα από το δικό του;

Έχοντας, τέλος, υπόψη την αλήθεια των δεσμεύσεων του κ. Αναστασιάδη πριν πέντε χρόνια, οι πολίτες καλούνται να κρίνουν πόση αλήθεια έχουν οι σημερινές του δεσμεύσεις, σε ποιο βαθμό μπορούν να τον εμπιστευτούν και ποιες προσδοκίες μπορούν να έχουν από αυτόν.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X