ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά στο υπόγειο parking πολυκατοικίας στην Λευκωσία (Pics)

Ένα άτομο στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Πυρκαγιά σε όχημα εκδηλώθηκε το πρωί στη Λευκωσία, ενώ ένα άτομο που βρισκόταν εντός δεύτερου οχήματος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με αναπνευστικά προβλήματα.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι λήφθηκε μήνυμα στην Υπηρεσία γύρω στις 9.15 το πρωί ότι φλέγεται όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Προδρόμου στη Λευκωσία, όπου στεγάζονται γραφεία ιδιωτικής εταιρείας.

Πρόσθεσε ότι ανταποκρίθηκαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και πυροσβέστες με τη χρήση αναπνευστικών συσκευών προσέγγισαν τον υπόγειο χώρο στάθμευσης και κατέσβησαν την πυρκαγιά στο όχημα, τα αίτια της οποίας διερευνώνται.

Ο κ. Κεττής είπε ότι για προληπτικούς λόγους έγινε εκκένωση του κτιρίου και διαπιστώθηκε ότι έλειπε ένα άτομο το οποίο τελικά εντοπίστηκε να βρίσκεται εντός οχήματος που ήταν επίσης σταθμευμένο στον υπόγειο χώρο.

Ανασύρθηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και ακολούθως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με αναπνευστικά προβλήματα.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα που φλεγόταν και προκλήθηκαν ζημιές στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας.

Η πρώτη ενημέρωση

Πυκνός καπνός, λόγω πυρκαγιάς, στον χώρο πολυκατοικίας στην λεωφόρο Προδρόμου, στον Στρόβολο, έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία, γύρω στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης.

Όπως ανέφερε στο 24News, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, η πυρκαγιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο στον υπόγειο χώρο στάθμευσης, χωρίς, μέχρι στιγμής, να είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το εν λόγω κτιριακό συγκρότημα βρίσκεται απέναντι από το στρατόπεδο της λεωφόρου Προδρόμου, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως δεν έχει διατρέξει κανένας κίνδυνο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X