ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά στην Πάφο από θεριστικό μηχάνημα

Κατέκαυσε συνολική έκταση έξι δεκαρίων

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 20ης Ιουνίου 2018 μέχρι και τις 06:00 της 21ης Ιουνίου2018 ανταποκρίθηκε σε 21 κλήσεις για βοήθεια, έντεκα πυρκαγιές, εννέα ειδικές εξυπηρετήσεις και σε μία ψευδή κλήση.

Η ώρα 10:45 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αποκάλαμα, σπαρτά και δέντρα παρά τον ποταμό Ξερό στην περιοχή Χαλάστρες και Βατσινιές κοντά στο χωριό Νατά, στην Πάφο. Ανταποκρίθηκαν ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου και οι Αγροτικοί Πυροσβεστικοί Σταθμοί Κελοκεδάρων και Στρουμπιού με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12:14.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών και πεζοπόρο τμήμα, καθώς και μία φορητή πυροσβεστική μονάδα του Ταμείου Θήρας. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιήθηκαν ένα καδενοφόρο όχημα, το ένα εκμισθωμένο ελικόπτερο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών. Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση έξι δεκαρίων περίπου. Η πυρκαγιά προκλήθηκε μετά από παραγωγή σπινθηρισμών από θεριστικό μηχάνημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση