ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά σε σπίτι ηλικιωμένης στην Λακατάμεια

Χρησιμοποίησε αναπνευστήρες η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σε 25 κλήσεις για βοήθεια, 15 πυρκαγιές μεταξύ των οποίων και ένας εμπρησμός οχημάτων στη Λεμεσό, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της 31ης Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 1ης Ιανουαρίου 2018) ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου στις 14.02 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην Λεωφόρο Σωτήρας στο Παραλίμνι. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός «Λοχία Αδάμου Αδάμου» με 2 πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά ήταν στην κουζίνα της κατοικίας και προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε εξοπλισμό της κουζίνας αλλά και αρκετές ζημιές σε όλη την κατοικία λόγω του καπνού και των θερμών αερίων. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε κατάσβεση μικρών εστιών, εξαερισμός και επιθεώρηση.

Η ώρα 22.32 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα σταθμευμένα σε στεγασμένο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην οδό Ιωάννη Δραγούμη, στον Άγιο Ιωάννη, στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.00. Ένα όχημα μάρκας ΤΟΥΟΤΑ RAV4 κάηκε ολοσχερώς, και το όχημα μάρκας MERCEDES COMPRESOR έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Από την πυρκαγιά ζημιές έπαθε και η βαφή του χώρου στάθμευσης της πολυκατοικίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Η ώρα 02.37 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγεια οικία στην Οδό Αρχαγγέλου , στη Λακατάμια. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.29. Η πυρκαγιά ήταν στο υπνοδωμάτιο της οικίας και επεκτάθηκε και στη στέγη προκαλώντας αρκετές ζημιές. Κατασβήστηκε με τυλιχτήρα από το νερό του οχήματος και έγινε επίσης χρήση 3 αναπνευστικών συσκευών καθώς επίσης και εξαερισμός της οικίας. Από την πυρκαγιά και την θερμότητα έπαθε εκτεταμένες ζημιές το υπνοδωμάτιο με το περιεχόμενο του, μέρος του σαλονιού και της στέγης. Στην οικία κατοικούσε μια ηλικιωμένη οποία μετακινήθηκε από την κόρη της η οποία διέμενε σε διπλανό σπίτι πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένα κεριά και κάρβουνα καπνιστήριου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X