ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά σε οικία στο Καϊμακλί

Πιθανόν από υπερθέρμανση ρουχισμού από ηλεκτρική θερμάστρα

Πυρκαγιά, ενδεχομένως λόγω υπερθέρμανσης ρουχισμού, ο οποίος βρισκόταν σε απλώστρα και πλησίον ηλεκτρικής θερμάστρας, ξέσπασε σε ισόγεια κατοικία στο Καϊμακλί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 18.38 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο κατοικία στη οδό Αρρεναγωγείου στο Καϊμακλί Λευκωσίας.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας με τρία πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.58.

Η οικία εφάπτεται άλλων σπιτιών και η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε την επέκταση της.

Η επηρεαζόμενη οικία υπέστη εκτεταμένες ζημιές, με μέρος της οροφής της να καταρρέει, ενώ δύο ένοικοι οι οποίοι βρίσκονταν εντός κατάφεραν να βγουν εκτός της κατοικίας έγκαιρα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλικτήρα από τα πυροσβεστικά οχήματα και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από υπερθέρμανση ρουχισμού, ο οποίος βρισκόταν σε απλώστρα και πλησίον ηλεκτρικής θερμάστρας. Τα ακριβή αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06.00 της 23ης Νοεμβρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 26ης Νοεμβρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 89 κλήσεις για βοήθεια, 46 πυρκαγιές, 41 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X