ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά σε καφετέρια στο κέντρο της Λευκωσίας

Χρειάστηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 13ης Απριλίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 14ης Απριλίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 37 κλήσεις για βοήθεια, 17 πυρκαγιές, 17 ειδικές εξυπηρετήσεις και τρεις ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 04.48 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καφετέρια στην οδό Στασάνδρου στη Λευκωσία. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου και ο Πυροσβεστικός Σταθμός Καϊμακλίου με συνολικά τρία πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.13. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλικτήρες νερού με νερό από τα βυτία των οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές τόσο στο κατάστημα όσο και στον εξοπλισμό της καφετέριας. Η έγκαιρη ανταπόκριση και επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς σε διπλανά καταστήματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία διεξάγει σήμερα την αγροδασική άσκηση πυρκαγιάς με την ονομασία ‘ΛΑΙΛΑΠΑ 2018’. Η άσκηση θα διεξαχθεί στις 10.30 π.μ μεταξύ των χωριών Σταυροκόνου, Μαμωνιών και Άγιου Γεωργίου Μαμωνιών στην επαρχία Πάφου. Η άσκηση πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και θα λάβουν μέρος επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Λεπτομερές σενάριο θα διατίθεται στον χώρο της άσκησης.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση