ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψυχρό μέτωπο κακοκαιρίας αναμένεται να μας επηρεάσει από το μεσημέρι

Τι μας περιμένει;

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν ολόκληρη την Κύπρο, από το μεσημέρι και μετά, σύμφωνα με το Weather Forecast Cyprus και τον Τάσο Ιεροδιακόνου. 

Αναλυτικά η πρόγνωση

Με καλές καιρικές συνθήκες ξεκίνησε η Κυριακή αλλά αυτό σιγά σιγά θα αλλάξει αφού βλέποντας μέσα από το ραντάρ το ψυχρό μέτωπο βρίσκεται περίπου μπροστά από Ρόδο προς Κύπρο με βροχές και καταιγίδες μπροστά από το μέτωπο.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στην Κύπρο από τις πρωινές ώρες αρχής γενομένης από τα δυτικά και θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές άρα Παγκύπριες βροχές.

Κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες με πολλές ποσότητες βροχής.

Το πέρασμα του ψυχρού μετώπου αναμένεται από τις 14:00-15:00 το μεσημέρι από τα δυτικά με επέκταση προς τα ανατολικά και διαρκεί περίπου μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Προηγουμένως θα μας επηρεάζει σκάφη που θα δίνει τοπικές βροχές-καταιγίδες και να ξεκινούν περίπου τοπικά από τα δυτικά γύρω στις 11:00-11:30.

Άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ αλλά κατα τι διάρκεια περάσματος του ψυχρού μετώπου στα 4-6 μποφόρ και πιο τοπικά να μην αποκλείονται ριπές έως 7 μποφόρ.

Περιορισμένη ορατότητα σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές.

Θερμοκρασίες έως 25°C σε εσωτερικό και παράλια και στο Τρόοδος πιθανόν να μην ξεπεράσει τους 9-10°C.

Στα ορεινά γύρω στους 15-17°C και στους 20-22°C σε ημιορεινές περιοχές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X