ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψυχρή η αυριανή μέρα-Ισχυροί άνεμοι απόψε

Ψυχρή αέρια μάζα και παροδικά ισχυρό βόρειο ρεύμα αέρα, επηρεάζουν την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση, τοπικά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους μείον τρεις βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι και τοπικά μέχρι δυτικοί, αρχικά μέτριοι, 4 μποφόρ και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά στα υπήνεμα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά ψυχρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές κυρίως νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X