ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

«Ψεύτικο» το αίμα και «κουβαλητά» τα περιττώματα στο Κτηνιατρείο (Vid)

Ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα δολιοφθοράς ο ιδιοκτήτης

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από την Κτηνιατρική Κλινική, που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, μέσω ενός βίντεο που ανέρτησε στα social media πολίτης, που επισκέφθηκε τον χώρο. Στις εικόνες φαίνονται ξεκάθαρα τα περιττώματα σκυλιών, που έχουν κατακλύσει τον χώρο, καθώς και ξεραμένο αίμα στο πάτωμα.

Ο ιδιοκτήτης της Κτηνιατρικής Κλινικής, ωστόσο, σε δηλώσεις του, μετά τον ντόρο που ξέσπασε, τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Πρωινά Νέα» του TV One, ισχυριζόμενος ότι έπεσε θύμα δολιοφθοράς. Ο Μάνος Ολύμπιος ισχυρίστηκε ότι τα δύο σκυλιά που φαίνονται στο βίντεο, δεν βρίσκονταν στον χώρο, επειδή ο ίδιος τα είχε δώσει σε άλλο άτομο. Το εν λόγω άτομο, όμως, θέλοντας να τον πλήξει, επισκέφθηκε το υποστατικό, και μετέφερε εκεί τα σκυλιά, με σκοπό να τραβήξει το βίντεο.

Ο κ. Ολύμπιος, παράλληλα, είπε ότι δεν έχει ιδέα για το τι συνέβη, ενώ ανέφερε ότι το αποξηραμένο αίμα στο πάτωμα, αλλά και τα κόπρανα των ζώων, δεν βρίσκονταν εκεί το προηγούμενο βράδυ, όταν ο ίδιος είχε επισκεφθεί τον χώρο, για να τον δείξει σε υποψήφιο αγοραστή. Για το αίμα, ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για ψεύτικη ουσία που ομοιάζει με αίμα, ενώ για τα περιττώματα είπε ότι κάποιος τα μετέφερε, με σκοπό να τον εκθέσει.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση