ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώτα τα διάλυσε στην «Αφρίκα» και μετά κύριος στην ορκωμοσία στην «Βουλή» (pics)

Οι σκοτεινές συναλλαγές στα Κατεχόμενα

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο ξεχωρίζουν φωτογραφίες, όπου εμφανίζονται έποικοι και υποστηρικτές της τ/κ δεξιάς, οι οποίοι έλαβαν μέρος στην επίθεση που δέχθηκε η Αφρίκα. Ένα στέλεχος φαίνεται να πετάει πέτρες στο κτίριο της Αφρίκα. Λίγες ώρες μετά, το συγκεκριμένο άτομο έγινε δεκτό στην δεξίωση της «βουλής» για την ορκωμοσία των νέων «βουλευτών». Μάλιστα, το ίδιο άτομο φωτογραφήθηκε με κορυφαία στελέχη της τ/κ δεξιάς.

 

Παρόμοια περίπτωση έχουμε και στην περίπτωση δύο υπόπτων που φωτογραφήθηκαν στον χώρο της «βουλής» με τον ηγέτη του Κόμματος του Λαού, Κουντρέτ Όζερσαϊ. Νωρίτερα τα δυο ύποπτα άτομα είχαν φωτογραφηθεί έξω από τα γραφεία της εφημερίδας

Οι σκοτεινές συναλλαγές

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο τη στιγμή που η τ/κ κοινή γνώμη εστιάζει στην εμπλοκή του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) στο δημόσιο «λιντσάρισμα» της Αφρίκα και της Ντογούς Ντεργιά, μια εξέλιξη που έγραψε χθες η «Καθημερινή». Οι τελευταίες εξελίξεις ρίχνουν φως στην υπόγεια επικοινωνία και συνεργασία του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος με την τ/κ δεξιά.

Να σημειωθεί , επίσης, ότι αυτές οι εξελίξεις βρίσκουν αντίκτυπο, την στιγμή που ο Σερντάρ Ντενκτάς ετοιμάζεται να προσφύγει στη «δικαιοσύνη» για την καταδίκη της εφημερίδας του Σενέρ Λεβέντ, με το σκεπτικό ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίσει ως «εισβολή» την «ειρηνευτική επέμβαση» της Τουρκίας στην Κύπρο. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση της εισβολής στην Συρία.

Τέλος, ας σημειωθεί ότι, απαντώντας στις επιθέσεις του ΑΚΡ και της τ/κ δεξιάς, τ/κ συνδικάτα, πολιτικοί φορείς, ακτιβιστές και πολίτες κατεβαίνουν το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 15.30, στους δρόμους της Λευκωσίας με το σύνθημα «Άντε στον δρόμο» και υψώνουν την φωνή τους κατά τον αυταρχισμό. Η διαδήλωση θα ξεκινήσει στις απαρχές της οδού Ντερέμπογιου και αναμένεται να κορυφωθεί με την μαζική συμμετοχή πολλών οργανώσεων και πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X