ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Χαμηλή ορατότητα στο highway, λόγω καταρρακτωδών βροχών

Δείτε σε ποιο σημείο

Έντονη βροχόπτωση παρατηρείται αυτήν την ώρα στην περιοχή των Λυμπιών, με τον αυτοκινητόδρομο να έχει καταστεί επικίνδυνος, λόγω περιορισμένης ορατότητας.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και να παρέχουν προτεραιότητα στα εξ αντιθέτου ερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Η πρόβλεψη

Ασθενής χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα, επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βορειοανατολικά. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά αργότερα μέτριοι, 4 μποφόρ και στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X