ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Στους δρόμους η Αστυνομία

Δείτε για πιο λόγο

Η Αστυνομία συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα τις προσπάθειες της για πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων, με νέα εκστρατεία τροχονομικών ελέγχων, με έμφαση στην αντιμετώπιση του φαινομένου της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η τέταρτη για φέτος εκστρατεία αντιμετώπισης της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, αρχίζει από σήμερα Δευτέρα 4 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Ιουνίου, 2018. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα ελέγχονται όλα τα σχετικά έγγραφα των οδηγών και οχημάτων και άλλες τροχαίες παραβάσεις που πιθανόν να προκύψουν.

Η ίδια εκστρατεία θα διεξάγεται και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές Χώρες, οι οποίες συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας TISPOL. Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ποσοστό γύρω στο 25% όλων των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων, οφείλεται στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η Αστυνομία επικεντρώνει τις προσπάθειες της στην πάταξη του φαινομένου με στόχο την αποτροπή των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση