ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Οδικά έργα στη Λεμεσό

Σε ποια σημεία θα γίνονται έργα - Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Εργασίες προσαρμογής θα εκτελούνται σήμερα στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού, στο πλαίσιο της κατασκευής του παράλληλου δρόμου στη Λεμεσό. Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε δύο φάσεις, από τις 6π.μ. μέχρι τις 2μ.μ. και από τις 2μ.μ. μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα.

Κατά την πρώτη φάση (6π.μ. – 2μ.μ.) η διακίνηση από τη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ προς τον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού δεν θα επηρεαστεί. Η διακίνηση από τη νέα αίθουσα επιβατών και από το Λιμάνι προς την λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ θα γίνεται διαμέσου του Παράλληλου Δρόμου και της οδού Σερίφου. Η διακίνηση από τον Κάθετο Δρόμο προς τον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού θα γίνεται μέσω του Παράλληλου Δρόμου, της οδού Σερίφου και της Λεωφ. Φραγκλίνου Ρούσβελτ.

Κατά τη δεύτερη φάση (2μ.μ. – 12μ.), η τροχαία κίνηση θα εκτραπεί με αμφίδρομη κίνηση στο δυτικό τμήμα του κυκλικού κόμβου του Νέου Λιμανιού. Όλες οι διακινήσεις από και προς τον πιο πάνω τμήμα του κόμβου θα γίνονται κανονικά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί κατά τη διακίνηση των οχημάτων στις εισόδους από τον κυκλικό κόμβο προς την νέα αίθουσα επιβατών και προς το Λιμάνι όπου θα γίνονται εργασίες προσαρμογής του οδοστρώματος.

Με το τέλος των δύο φάσεων, θα λειτουργήσουν δύο Συστήματα Προσωρινών Φώτων, για περίοδο περίπου τεσσάρων μηνών.

Πέραν των πιο πάνω, στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

Επίσης, συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X