ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας

Είχε κλείσει λόγω τροχαίου

Στην κυκλοφορία δόθηκε πριν από λίγο το σημείο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά τον Κοτσιάτη, το οποίο είχε κλείσει λόγω τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη γύρω στις 6.20π.μ.. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται πλέον κανονικά.

Προηγούμενη ενημέρωση

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία με κατεύθυνση τη Λευκωσία και η κίνηση να διοχετεύεται από τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το τροχαίο αφορά τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων και σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος του Κοτσιάτη. Από το τροχαίο οι δύο επιβαίνοντες του ενός αυτοκινήτου τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, οι άλλοι έξι επιβαίνοντες του δεύτερου αυτοκινήτου υπέστηκαν μικροτραυματισμούς.

Αυτή τη στιγμή άνδρες της αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για διαπίστωση των συνθηκών υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

Ως εκ τούτου η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο έκλεισε και η κίνηση διοχετεύεται από τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας Λεμεσού από την έξοδο του Κοτσιάτη.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X