ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Εργασίες σε δρόμους

Που και ποιους επηρεάζει

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη 7/6/2018, καθημερινά, εκτός Κυριακών και αργίας, στο πλαίσιο κατασκευής της Λεωφόρου Αγλαντζιάς και μέρους των Λεωφόρων Λάρνακας και Αμμοχώστου στην Αγλαντζιά, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης τελικής επιφανειακής στρώσης ασφαλτικού σκυροδέματος από τον κυκλικό κόμβο Πανεπιστημίου μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Αγλαντζιάς με την οδό Αθηνάς συμπεριλαμβανομένων της Λεωφόρου Αμμοχώστου και των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Νίκου Κρανιδιώτη.

Οι εργασίες θα εκτελούνται σε τέσσερις φάσεις ως ακολούθως:

Φάση 1

Από τον κυκλικό κόμβο Πανεπιστημίου μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Λάρνακας με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 21/5/2018 μέχρι τις 25/5/2018. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η Λεωφόρος Πανεπιστημίου θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Αθαλάσσας και της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Φάση 2

Από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Λάρνακας με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αμμοχώστου οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 29/5/2018 μέχρι τις 2/6/2018. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται αμφίδρομα πρώτα στο βόρειο τμήμα και μετά στο νότιο.

Φάση 3

Από τον κυκλικό κόμβο Αμμοχώστου μέχρι τον κυκλικό κόμβο ΣΠΕ Αγλαντζιάς συμπεριλαμβανομένης της Λεωφόρου Αμμοχώστου οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 4/6/2018 μέχρι τις 6/6/2018. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται αμφίδρομα πρώτα στον βορρά και μετά στον νότο.

Φάση 4

Από τον κυκλικό κόμβο ΣΠΕ Αγλαντζιάς μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Αγλαντζιάς μέχρι την οδό Αθηνάς, οι εργασίες θα εκτελούνται από τις6/6/2018 μέχρι τις 7/6/2018. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται αμφίδρομα πρώτα στον βορρά και μετά στον νότο.


Εργασίες συντήρησης δέντρων και θάμνων στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

 

Εξάλλου, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού και τον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού θα εκτελούνται, εργασίες συντήρησης των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών ως ακολούθως:

(α) Την περίοδο 21/5/2018 - 6/7/2018, τις καθημερινές, εκτός Σαββατοκύριακα και αργίας μεταξύ των ωρών 09:00 - 16:00, στο τμήμα από την έξοδο Ανθούπολης (Ύψωνα) μέχρι τη γέφυρα Πέτρας του Ρωμιού .

(β) Το Σαββατοκύριακο 2/6/2018 - 3/6/2018, μεταξύ των ωρών 06:00 - 16:00,στο τμήμα που συνδέει τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Λιμανιού (πολυκατάστημα JUMBO) μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του με τις οδούς Πάφου/Ομονοίας.

(γ) Την Κυριακή 10/6/2018, μεταξύ των ωρών 06:00 - 16:00,στο τμήμα από τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Αγ. Αθανασίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις σε μήκος 1500μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας

Εκδήλωση για τη γιορτή του Κατακλυσμού στον Κάτω Πύργο Τυλληρίας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει επίσης, ότι, την Κυριακή 27/5/2018, από η ώρα 16:00 το απόγευμα μέχρι τις 01:00 το πρωί της επόμενης ημέρας,στηΛεωφόρο Νικολάου Παπαγεωργίου στον Κάτω Πύργο Τυλληρίας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη γιορτή του Κατακλυσμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τμήμα της Λεωφόρου παρά το εστιατόριο «Σταυροδρόμι» θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών.

Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X