ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας

Δείτε τις σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αυξημένη τροχαία κίνηση παρατηρείται στις 8.00 το βράδυ, σήμερα Κυριακή 22 Ιουλίου, 2018, στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, παρά τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, στην Λάρνακα, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων προς την Λευκωσία.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται πως για την ομαλότερη διεξαγωγή της τροχαίας κυκλοφορίας στην περιοχή του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς, τα τελευταία τρία χρόνια, ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς, έχει σηματοδοτηθεί ειδικά, για τη διευκόλυνση των οδηγών που επιστρέφουν από τις περιοχές της επαρχίας Αμμοχώστου και Λάρνακας προς την επαρχία Λευκωσία, μέσω του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Λάρνακας.

Σύμφωνα με τη διευθέτηση που έχει γίνει, οι οδηγοί που εισέρχονται στον κυκλικό κόμβο, με σκοπό να κατευθυνθούν προς Λευκωσία, μπορούν να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας της εισόδου στον κυκλικό κόμβο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται.

Καλούνται οι οδηγοί, που θα κινηθούν στους πιο πάνω δρόμους, να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες, της εισόδου του κυκλικού κόμβου, με στόχο τη μείωση της ταλαιπωρίας και του χρόνου αναμονής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X