ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσλήψεις στο Δημόσιο - Όλες οι πληροφορίες για τις εξετάσεις

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Με ανακοίνωση της η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, για πρόσληψη στο Δημόσιο, για τις απαιτούμενες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να παρακαθίσουν στις εξετάσεις.


Σοκ με 27χρονο Έλληνα ηθοποιό - Κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί


Ανακοίνωση:

Η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ενημερώνει το κοινό ότι τα Δελτία Υποψηφίων των έγκυρων αιτητών για συμμετοχή στις Γραπτές Εξετάσεις για Πρόσληψη στο Δημόσιο 2018, καθώς και οι Κανονισμοί των Εξετάσεων βρίσκονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://eservices.moec.gov.cy/ypexams/EPD/. Για να καταστεί δυνατή η πρόσβαση στην πιο πάνω ηλεκτρονική πλατφόρμα θα πρέπει να εισαχθεί το email του λογαριασμού και ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιήθηκε κατά την υποβολή της αίτησης για συμμετοχή στις πιο πάνω Εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραίτητα να εκτυπώσουν το Δελτίο Υποψηφίου και να το παρουσιάσουν την ημέρα της εξέτασης στο εξεταστικό τους κέντρο. Επίσης, οι υποψήφιοι, πριν την προσέλευσή τους στην εξέταση, υποχρεούνται να διαβάσουν προσεκτικά όλες τις οδηγίες και τους Κανονισμούς της Εξέτασης που βρίσκονται στο μενού «Κανονισμοί Εξέτασης» στον πιο πάνω ιστότοπο.

Τονίζεται ότι ο ιστότοπος δεν υποστηρίζεται από κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Οι υποψήφιοι πρέπει να παρακολουθούν μέχρι και τις παραμονές των Εξετάσεων την ειδική ιστοσελίδα http://epd.moec.gov.cy για οποιαδήποτε πρόσθετη ενημέρωση.

Σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία Εξετάσεων στα τηλέφωνα 22582933, 22582934 και 22582917 .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X