ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προετοιμαστείτε για χειμερινό σκηνικό τις επόμενες μέρες

Η πρόγνωση του καιρού

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα θα σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω
στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αρχικά, θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις, ενώ από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές, και πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 Μποφόρ, αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ
ενώ παροδικά το απόγευμα μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Πέμπτη αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ αργότερα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα εμφανίζονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη και σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Παρασκευή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X