ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Που θα πέσουν σήμερα βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Επανέρχεται η σκόνη τις επόμενες μέρες

Η ασταθής αέρια µάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από απόψε.

Σήµερα αρχικά θα υπάρχουν παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά. Σταδιακά, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αλλά αργά το απόγευµα ο καιρός θα βελτιωθεί. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και σε καταιγίδα παροδικά ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά αρχικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Τετάρτη και περαιτέρω άνοδο µέχρι την Παρασκευή.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση