ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Που θα φτάσει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες

Ανεβαίνει περισσότερο την Πέμπτη και την Παρασκευή

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη.

Σήµερα θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 22 στα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να παρατηρείται αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, καθώς και σκόνη. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη, εκτός από τα δυτικά όπου αναµένεται να σηµειώσει άνοδο. Την Παρασκευή η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο εκτός από τα δυτικά όπου θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα.

Το Σάββατο αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αρχικά σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση